Wij werken uitsluitend op afspraak

Roses Arnhem

026-442 05 84  info@rosesbodycare.nl

Adres: Cronjéstraat 4, 6814 AH Arnhem
Mobiel: 06-5222 83 88
KvK Centraal Gelderland: 09173662

Nienke werkt op dinsdag en vrijdag in Arnhem.
Karin werkt op maandag, woensdag en donderdag.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. 1x per maand bieden wij de mogelijkheid om op zaterdag af te spreken.

Gesloten op officiële feestdagen.
Buiten de openingstijden staat de telefoon doorgeschakeld naar het mobiele nummer of een antwoordapparaat.

Gratis parkeren op werkdagen
Onze speciaalzaak bevindt zich op loopafstand van het centrum van Arnhem en is toegankelijk voor rolstoelen. Op werkdagen kunt u gebruik maken van onze digitale parkeervergunning zodat u gratis kunt parkeren voor onze winkel.

Routebeschrijving Arnhem

Routebeschrijving auto
Vanaf Nijmegen borden Arnhem volgen. Wanneer u in Arnhem-Noord bent, (over de Rijnbrug), volgt u de borden Apeldoorn. Voorbij de Mediamarkt slaat u rechtsaf de Apeldoornseweg in onder het spoor door. Direct na het spoor linksaf: Sonsbeeksingel. Deze rijdt u helemaal uit, Roses bevindt zich dan direct aan uw rechterhand. Er zijn (Invalide) parkeerplaatsen voor de deur.

Openbaar vervoer
Het is ongeveer 5 minuten lopen van station Arnhem CS, er rijden diverse bussen langs onze winkel.

Roses Annen (Drenthe)

0592-271663  annen@rosesbodycare.nl

Adres: Zuidlaarderweg 124, 9468 AJ Annen

Belangrijke mededeling 10/08/2020: Helaas kunnen wij door omstandigheden de komende tijd geen nieuwe klanten helpen in Roses Annen. We snappen dat dit heel erg vervelend is en wij zijn dan ook hard bezig met een oplossing. Wij houden u via onze website op de hoogte.

Nienke werkt op woensdag en donderdag.
Elena werkt van maandag t/m vrijdag.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. Op maandag plannen wij in Annen geen afspraken in, maar is Elena wel aanwezig om de telefoon aan te nemen en kunt u langskomen om bestellingen op te halen. Gesloten op officiële feestdagen.
Buiten de openingstijden treft u een antwoordapparaat.

Routebeschrijving Annen

Routebeschrijving auto
De Zuidlaarderweg is de doorgaande weg door Annen. Roses bevindt zich naast drogisterij Alldro. Er is een eigen ingang met ruime, gratis parkeerruimte achter het pand.

Openbaar vervoer
Voor onze winkel en iets verder in de straat zijn bushaltes, u kunt dus dichtbij onze winkel instappen en uitstappen mocht u met het openbaar vervoer willen reizen.

SEMH gecertificeerd

Roses Body Care is door de SEMH (Stichting Erkeningsregeling leveranciers voor Medische Hulpmiddelen) erkend als Mammacare Specialist. We hebben overeenkomsten met alle Nederlandse zorgverzekeraars.

De meeste zorgverzekeraars stellen het voldoen aan de kwaliteitseisen van deze regeling als voorwaarde voor het mogen leveren van borstprotheses. Jaarlijks wordt door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd of aan de kwaliteitseisen voldaan wordt. Meer informatie is te vinden op www.semh.info

Online shop

Onze producten zijn inmiddels ook online bij ons te verkrijgen. Lukt het u bijvoorbeeld niet om langs te komen of vindt u het heel fijn om online te shoppen dan kunt u terecht in onze online shop. Een groot deel van onze lingerie, (bad)mode en protheses kunt u hier bestellen. Klik hier om naar onze online shop te gaan.