Accessoires

Roses Body Care heeft verschillende accessoires voor uw borstprotheses.

Er zijn losse protheses hoesjes beschikbaar. Hiermee beschermt u uw siliconen borstprothese wanneer u deze in een gewone BH wilt dragen. Deze hoesjes bestelt u in de maat van uw prothese. De maat van uw prothese vindt u op de achterzijde van de borstprothese. Staat hier geen cupmaat bij, dan gaat u uit van cupmaat B.

Schoonmaakmiddel voor een plakprothese is online bij Roses te bestellen. Dit schoonmaakmiddel van Amoena, zorgt dat de contactlaag zo goed mogelijk behouden blijft. Deze Cleanser kan ook gebruikt worden om niet plakkende borstprotheses schoon te maken, maar dit is niet nodig. Een niet-plakkende prothese kunt u ook prima schoonmaken met uw eigen handzeep of doucheschuim. Een contact-prothese moet wel schoongemaakt worden met het bijbehorende schoonmaakmiddel. Wanneer u andere schoonmaakmiddelen gebruikt voor de contactlaag van een plakprothese, vervalt in de meeste gevallen de fabrieksgarantie op de contactprothese.

Plaktepels of mammillen plakt u op een borstprothese of op een gereconstrueerde borst. De meeste borstprotheses hebben niet of nauwelijks een zichtbare tepel. Wanneer u dit wel graag wilt, kunt u kiezen voor een plaktepel. Deze opplakbare tepel is voorzien van een hechtlaag, net als bij een contactprothese.

Winkelwagen
De waardering van rosesbodycare.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 51 reviews.
Scroll naar boven
preloader