Borstprothese

Een borstprothese is een medisch hulpmiddel waarover u een persoonlijk en deskundig advies mag verwachten. Dit kunnen wij u bieden in onze gespecialiseerde winkel in Arnhem.

Borstprotheses zijn er in veel verschillende vormen, maten en gewichtsklassen. U maakt een keuze passend bij uw eigen lichaam, wij kunnen u helpen bij uw keuze. Voor het aanmeten van uw prothese neemt u contact met ons op en maakt u een afspraak. Wij nemen 2 uur de tijd voor uw afspraak, dit is vrijblijvend en kosteloos. Wij werken uitsluitend op afspraak, hierdoor is er rust en voldoende privacy.

Een eerste prothese kan 6 tot 8 weken na de operatie aangemeten worden, afhankelijk van uw herstel. Meer informatie over onze werkwijze en het maken van een afspraak vindt u hier.

U heeft al eerder een borstprothese gehad:
Wanneer u al langer een borstprothese draagt, kan het zijn dat deze aan vervanging toe is. Gemiddeld is dit na twee jaar. U herkent een versleten prothese aan een slappe vorm, luchtbellen aan de binnenkant of -nog erger- de folie is stuk en de plakkerige binnenkant komt eruit.
U kunt bij Roses Body Care terecht voor de vervanging van uw borstprothese. Bij voorkeur maakt u een afspraak zodat we samen met u kunnen kijken wat de best passende borstprothese is. Wanneer dit in uw situatie niet nodig of mogelijk is, kunt u de borstprothese ook telefonisch of via onze webshop bestellen. De borstprothese wordt dan in een neutrale verpakking naar uw huisadres verstuurd.

Vergoeding door zorgverzekering:
De borstprothese wordt vergoed vanuit de basisverzekering, daarom kan uw zorgverzekeraar eventueel eigen risico bij u in rekening brengen.
Het tarief wat een zorgverzekeraar rekent voor een borstprothese kan soms afwijken van de prijzen in de webshop. Dit komt omdat uw verzekering een standaard bedrag heeft afgesproken voor alle typen en merken protheses.

Sommige verzekeraars gaan er mee akkoord wanneer u zelf een prothese aanschaft en daarna de rekening zelf declareert, dit is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Er zijn ook verzekeraars die hier niet mee akkoord gaan of dan slechts een gedeelte van de kosten vergoeden. Wij raden u aan dit na te vragen bij uw zorgverzekering. Roses Body Care heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars in Nederland, wij kunnen de declaratie van de prothese voor u verzorgen.

Winkelwagen
De waardering van rosesbodycare.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.
Scroll naar boven
preloader